Soluții durabile
pentru ingineria
industrială

SOMA Prestige SRL este o companie românească privată care oferă atât servicii de consultanță pentru activitățile de inginerie industrială (echipamente dinamice), cât și echipamente industriale, piese de schimb pentru compresoare cu piston, compresoare centrifugale și centrifuge, de la producători consacrați pe care îi reprezentăm în mod exclusiv, precum și toată gama de servicii asociate acestora (montaj, punere în functiune, supervizare revizii și reparații, modernizări, măriri de capacitate, realocări de utilaje, traininguri).

Suntem recomandați de vasta noastră experiență în domeniul instalațiilor industriale precum și în diferite industrii, atât în domeniul consultanței tehnice, cât și al mentenanței și reparațiilor.

Consultanță

bazată pe mai mult de 30 de ani de experiență și contracte de success.

Soluții tehnice

de la cei mai avansați și inovatori producători din lume.


PARTENERII NOȘTRI
Burckhardt Compression

Burckhardt Compression (Elveția) este unul dintre cei mai mari producători de compresoare cu piston, dăruit excelenței profesionale și recunoscut ca fiind singurul producător de compresoare a unei serii (palete) complete, cuprinzand compresoare cu piston de proces API618 , LABY si hiper compresoare, precum și compresoare pentru aplicații marine și offshore.

Prognost

Prognost este liderul tehnologic în domeniul protecției, siguranței și al monitorizării online pentru echipamente alternative (compresoare cu piston, pompe cu plunjer) si rotative (turbine, pompe, compresoare centrifugale, reductoare, extrudere), oferind, cu o experiență de peste 25 de ani, diagnostice la distanță. Sistemele PROGNOST®-NT monitorizează echipamente în întreaga lume, fiind liderul piață incontestabil în diagnosticarea online a compresoarelor.

Ferrum

Ferrum este unul dintre producătorii de vârf al centrifugelor pentru separarea solidelor și lichidelor, fabricând de asemenea o gamă largă de centrifuge cu răzuire, verticale și orizontale, pentru industria chimică și farmaceutică precum și centrifuge cu împingere, cu una sau mai multe etape, pentru industria chimică, petrochimică, a sarii, a explozibililor, a ingrasamintelor, a cimentului, a vopselurilor și agricolă.

Wilk-Graphite

Wilk-Graphite furnizează echipamente de grafit de ultimă generație pentru industria chimică și industriile conexe. Mii de unități ale acestora sunt instalate în diferite medii industriale. Chiar și în aplicații deosebit de corozive, dispozitivele prezintă o durată excelentă de funcționare și o extraordinară performanță termodinamică.

AST Turbo

AST Turbo satisface nevoile de service ale echipamentelor rotative (compresoare de gaz de proces și turbine). Într-o lume în continuă schimbare și din ce în ce mai competitivă, AST Turbo ajută utilizatorii de compresoare centrifugale de proces, turbine cu abur si de gaze să-si opereze instalațiile, făcându-le să funcționeze în mod fiabil, la disponibilitatea maximă și cu cel mai mic cost de întreținere.


ALTE SERVICII ȘI PRODUSE

Pentru compresoare cu piston fabricate de BAUER COMPRESSOREN, SABROE si BELLISS & MORCOM asiguram piese de schimb originale.


CLIENȚII NOȘTRI
Rompetrol
OMV Petrom
Lukoil
S.C. Viromet S.A.
Romgaz
DonauChem
Linde Gaz
AirLiquide
S.C. Chimcomplex S.A.